Zahájení školního roku v pondělí 2.9.2013

Datum: 
Pondělí, 2. Září 2013 - 8:00 - Úterý, 3. Září 2013 - 7:55

V pondělí 2.9. 2013 jsme společně v sále ZŠ a MŠ v Žarošicích zahájili nový školní rok. Sešli jsme se v hojném počtu v 8:00.

Nejprve místostarostka Žarošic Ing. Jana Mackrlová všem přítomným představila nově jmenovaného pana ředitele Mgr., Ing. Tibora Zmrzlíka. Pan ředitel se poté ujal slova, pozdravil všechny, přivítal hosty, zástupce obcí a farnosti a pozval mezi nás prvňáčky, kteří vystoupili na pódium, kde byli obdarováni sladkou pozorností do začátku roku. Promluvil i pan farář Josef Pohanka, který vyjádřil přání,  aby se naše škola stala opravdu krásnou, nejen vzhledem, ale hlavně svými vztahy. Starostka Násedlovic paní Vlasta Mokrá a starosta Uhřic pan Petr Tihelka popřáli zaměstnancům školy i dětem hodně elánu a sil do nového školního roku. Zástupkyně ředitele Mgr. Sylva Klimešová seznámila žáky s přidělením tříd a s pedagogickým kolektivem školy.

Zahájení proběhlo v přátelské atmosféře, třídní učitelé poté odvedli své žáky do tříd, aby je informovali o základních organizačních skutečnostech, a děti se mohly rozejít domů. V úterý jsme výuku zahájili třídnickou hodinou, druhá vyučovací hodina již probíhala podle rozvrhu.